ThingLink Opetuksessa

Helppokäyttöinen ja hauska palvelu kaikille luokka-asteille interaktiivisten kuvien, videoiden ja virtuaalikierrosten tekemiseen.

Haluan kuulla lisää!

INTERAKTIIVISET KUVAT JA VIDEOT OPETUKSESSA

ThingLinkin avulla kuviin ja videoihin voi lisätä havainnointia ja oppimista tukevaa lisäinformaatiota, kuten esimerkiksi tekstiä, kuvia, videota, ääntä tai linkkejä.

Erilaisen tiedon yhdistely sekä erityisesti siihen liittyvä valmistelu tukee suoraan uuden opetussuunnitelman kahta laaja-alaista osaamisaluetta: monilukutaitoa sekä tieto- ja viestintäteknologisen osaamisen kehittämistä.

 

 

Suomesta lähtöisin oleva ThingLink on suosittu palvelu erityisesti opetusalalla. ThingLinkiä käyttää yli 3 miljoonaa opettajaa ja oppilasta. ThingLinkin avulla puhelimesta tai tablettilaitteesta tulee oppimiskokemusten tekemisen, eikä vain kulutuksen väline. Opettajat ja opiskelijat tekevät esimerkiksi interaktiivisia kierroksia ja luontopolkuja, interaktiivisia kuvakirjoja ja karttoja, portfolioita, joihin on ThingLinkin avulla upotettu lisätietoa, lähikuvia, videoita ja ääntä. Katso tästä esimerkki kuinka kuvaeditori toimii.